Tuesday, January 22, 2008

Tom Sojeri përballë rrezikut

Në këtë libër bëhet fjalë për një djalë që është bërë i famshëm me aventurat e tij. Ai është Tom Sojeri. Në një nga eksursionet e shkollës, ata shkuan në një shpellë. Tom Sojeri dhe Beki humbën në atë shpellë. Në këtë rast Tom Sojeri kontrollon të gjitha labirintet e shpellës dhe e gjen daljen. Por edhe e sheh armikun e tij indianin Xhoa. Pas daljes nga shpella Tom Sojeri tregon për indianin Xhoa dhe ata e burgosin.

1 comment:

Fisnik said...

Është shumë libër i mirë dhe më pëlqen shumë. Faleminderit për këtë që keni shkruar sepse pasi e lexova artikullin tuaj e mora librin menjëherë në bibliotekë.